Forum tworzącego się VRA
Cześć
Nazywam się Mateusz i postanowiłem założyć w Polsce VRA. Od września jestem posiadaczem Vulkana VN 900 z 2006 roku.
Pomyślałem, że fajnie byłoby założyć w Polsce klub zrzeszający Vulkany. W Czecha klub działa bardzo prężnie - więc może i nam się uda.
Mieszkam w Gostyni (niewielka miejscowość pod Mikołowem) a pracuje w Zabrzu.
To chyba tyle.
Nowy użytkownik
Hi5! ;-)
witam jako 3ci ...
Z tej strony Piotr dumny właściciel Vn900 customa z 2009 sorry Koledzy ale jakby ktoś pytał to mój naj, naj .. .pięknieszy przynajmniej dla mnie - hi hi,
mieszkam na dolnym śląsku - okolice Legnicy - Lubina i tu pracuję choć przyznam, że i w Gliwicach mam firmę wiec pewnie będzie jeszcze okazja się spotkać.
Do tego czasu pieściłem swoje vn i nawijałem kilometry bez ciśnienia na klub ale moze to fajny pomysł aby poznać ciekawych ludzi myślących podobnie?
pozdrawiam serdecznie
Piotr
Dzisiaj rozesłałem kolejne zaproszenia... mam nadzieję, że jeszcze ktoś się odezwie. Ale jakby co to mamy minimalną wymagana liczbę 5 osób. Cieszę się, że przełamaliście się i pomału zaczynamy sie kręcić... myślę, że w kwestii wyboru prezydenta, wiceprezydenta, skarbnika i sekretarza możemy porozmawiać po świętach.
Wita Darek z Będzina krócej Copa .Dziękuję za zaproszenie. Motocyklami jeżdżę odkąd pamiętam ,to u nas rodzinna zabawa. Papiery mówią , że mam 46 lat ale prasa jak wiadomo łże. Od kilku lat jeżdzimy z żoną Vulcanem 1500 choć nie ukrywam że przymierzam się do 2000. Narazie jednak to tylko plany a 1,5 sprawuje się znakomicie i jest bardzo wygodny na długie trasy.
W sprawie klubu - pomysł okeyowy tylko proponuję sprawdzić czy Grupa VROC już nie zakłada polskiego chapteru bo takie chodzą słuchy. Byłoby to wtedy dublowanie się nawzajem. Ja przeszedłem przez kilka "organizacji" i narazie .....jakby to ująć , jestem sceptycznie do tego nastawiony. ( Cholera , może rzeczywiście jestem stary już i marudny...? ) Nie mam jednak zamiaru osłabiać waszych zapałów więc pozdrawiam i do zobaczenia na trasie.
Copa dobrze mówi,
sprawdzę jak tylko będę miał chwile czy jest VROC PL, na razie natrafiłem na jakiś zlot Vulkanerii w lipcu 2010, więc może połączymy siły, albo stworzymy niezależny klub, zobaczymy jak się sprawy potoczą.
jakby ktoś miał czas tu jet link do przejrzenia (ja dzisiaj i jutro nie dam rady nic zrobić - praca, praca, praca)
http://www.mojekawasaki.pl/viewtopic.php?p=99495
Dobra, poczytałem troche i mam namiar na kogoś kto organizuje tamten zlot. dowiem się czy ta grupa istnieje, jakie mam plany itd.
Myślę, że nic nie stoi na przeszkodzie żeby funkcjonowały w Polsce VRA oraz VROC (w Czechach te kluby są połączone).